Vuokrattavana

Etu-Nokela

Vaihteentie 10

Idyllisellä Nokelan alueella 50-luvun kerrostalosssa siisti toisen kerroksen saunallinen kaksio 45 m2. Keittiössä on astianpesukone, induktioliesitaso, erillisuuni sekä jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa lattialämmitys, peilikaappi, suihku, wc sekä liitäntä omalle pyykinpesukoneelle sekä oma pieni sauna. Puistomainen yhtiön piha ja ympäristö. Keskustaan matkaa vajaa kolme kilometria.

Tuira

Merikoskenkatu 5

Merikoskenkadulla Tuirassa toisen kerroksen pieni siisti yksiö 28 m2. Asunnossa vaalea parketti ja vaaleat seinäpinnat. Keittokomeroossa induktioliesi ja erillisuuni sekä astianpesukone. Kylpyhuoneessa suihku, peilikaappi ja wc. Taloyhtiöstä löytyvät taloyhtiön sauna, pesutupa ja kuivaushuone, irtaimistovarasto sekä ulkoiluväline- ja pyörävarasto. Taloyhtiö on kattavasti remontoitu. Kaupungin keskustaan n. kilometri ja loistavat liikenneyhteydet niin keskustaan kuin yliopistolle ja OSAO:n ysiköihin.

Heinäpää

Isokatu 80

Heinäpäässä sijaitseva viidennen kerroksen 45 m2:n siisti kaksio. Asunnossa on vaalea laminaattiilattia, vaaleat seinäpinnat, oh:ssa ja mh:ssa tapettitehosteseinät. Keittiössä on astianpesukone, induktio liesitaso, erillisuuni sekä jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa lattialämmitys, peilikaappi, suihku, wc sekä paikka ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle. Ikkunoissa valmiina sälekaihtimet sekä verhotangot. Taloyhtiöstä löytyvät taloyhtiön sauna, ulkoiluväline- ja pyörävarasto sekä irtaimistovarasto. Taloyhtiö on kattavasti remontoitu. Ydinkeskustaan kävelet vajaassa 10:ssä minuutissa joten kaikki palvelut löytyvät läheltä ja Heinäpään monipuoinen urheilukeskus on lähietäisyydellä.

Ostetaan Kohteita

Uusia remonttikohteita ostettaessa kiinnostavat erityisesti Toivoniemen, keskustan ja keskustan lähialueet. Kohteiden tulisi mielellään olla sen tasoisia, että ne vaativat koko asunnon remontoinnin.

Yhteystiedot

Osoite

Hämäläntie 6 A 2, 90800 Oulu

Sähköposti

j.tenhunen@icloud.com

Puhelin

040 026 3252